OlimpiqStemxcell SXC 175% -175%SL -200%
Cukorbetegeknek kifejlesztve SXC SL
Cardio Flavin7 termékek szív és érrendszer
Agyi Funkciók javítása Flavin7 Smart
Nano Silver gép / Ezüst kolloid készítés házilag!
Ezüst víz - Crystal Sylver
Shiitake gomba -ideg és -immunrendszer
Flavin7 Jubileum ital hidrogénnel dúsítva!
Flavin7 bioflavonoid ital
Flavin7 premium ital Legerősebb flavonoid
Medicannabis több mint hatvan gyógyhatású ...
Vitaminok gyermekeknek
Slim és Wellness Cffee
Természetes őssejt szaporítás ,cikk/infó
OlimpiqStemxcell English
Édekességek információk
Fórum
Webáruház

Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém.Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították.Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

Miért gyógyító hatású az ezüst kolloid oldat fogyasztása?
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozóval szemben van ellenálló hatása, azokat kb. 6 percen belül elpusztítja- a Science Digest magazin (1978 / 03.) közlése. Ezzel szemben egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes elpusztítani! A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben szívódik fel. A jó minőségű ezüst oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Az ezüst kolloidot együttes napi használata támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. Hogy maximálisan felszívódjon, evés előtt 5-10 perccel fogyasszuk el. Használja Ön is otthonában a természet adta lehetőséget az ezüst oldatot gyógyulása, vagy környezete tisztán tartása céljából.
Fogyasztás: 20-50 ml
 

Crystal Sylver Natur Power A legtermészetesebb antibiotikum.
 
Összetevők:
Szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, grapefruitmag kivonat.
Tápanyagtartalom a napi ajánlott mennyiségben
20ml - 50ml
Polifenol 42,5 mg - 106,25 mg
Citrus bioflavonoidok 19 mg - 47,5 mg
Összetételi jellemzők:
PPM kontroll alapján 20-25 ppm.
Javasolt fogyasztás:
20-50 ml/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 
Crystal Sylver Natur Power          Crystal Sylver Natur Power    
200ml                                                  500ml
Fogyasztói ár: 1050 Ft               Fogyasztói ár: 2260 Ft
Gyártó: Crystalpharma               Gyártó: Crystalpharma
olimpiqstemxcellolimpiqstemxcell

Nano Silver gép / Ezüst kolloid készítés házilag!


Ezüst- kolloid készítés elektrolízissel
Egyszerű áramkörrel ezüst elektródákon keresztül, színtiszta, de vezetőképes vízben, "kolloid szemcsés ezüstvizet" készít.
olimpiqstemxcell
Ezüst víz készítés házilag!
Ár:
Fogyasztói ár: 37240 Ft
Gyártó: Crystalpharma
 
 
Az ezüstkolloid több mint 650-féle kórokozó elpusztítására képes. Használata támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert és növeli a vitalitást.

A Silver csomag tartalmaz: 1db hálózatról működő ezüstkolloid gyártó készüléket, 1db sötét üveget az elkészített kolloid részére ( 500 ml ), 1db 10ml-es ásványi só koncentrátumot, 1 ezüst tisztító folyadékot, 1db spriccelőfejes flakont.

Nagyon praktikus csomag és ingyen házhoz szállítom Önnek.
1 ezüstlap pár normál mértékű folyamatos használat mellett egy családnak több évig is elegendő.

Az ezüst lap nagy tisztaságú orvosi ezüstből készül.
__________________________________________

  • FIGYELEM !! A csomag nem tartalmazza az ezüstpárt    
  • Ezeket külön lehet megrendelni tel:06 /20/957-4676
  • vagy a flavinworld@gmail.com  e-mail címen
  • Ára: 8000Ft +1524 Ft postaköltség

Elektrolízis
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:

Az elektrolízis az elektromos áram hatására végbemenő elektrokémiai folyamat.Az egyenáram hatására redoxi reakciók mennek végbe, tehát elektromos energia alakul át kémiai energiává.
Az elektrolízis során végbemenő reakciók energiaigényes folyamatok, melyek önként nem mennek végbe.

Az elektrolizáló cella
Az elektrolizáló cella egy elektrolit oldatból vagy olvadékból és két elektródból (anód és katód) áll, melyekre a megfelelő galvánelem elektromotoros erejénél nagyobb feszültségű egyenáramot kapcsolnak.

Ha az elektrolit oldatba vagy olvadékba két elektródot helyezünk, majd egyenáramot kötünk rá, az ionok az elektromos erőtér hatására az elektródok felé áramlanak:

- a pozitív ionok vagy kationok az elektronfelesleggel rendelkező, negatív töltésű katód felé vándorolnak, és ott redukálódnak (egy vagy több elektront vesznek fel).
- a negatív ionok vagy anionok az elektronhiánnyal rendelkező, pozitív töltésű anód felé vándorolnak, és ott oxidálódnak (egy vagy több elektront adnak le).

 A fémionok például fématomok formájában leválnak a katódon, a többi ionfajta másodlagos kémiai reakcióba léphet az elektrolit vagy az elektród anyagával.
 Ha szabad atomok keletkeznek (H, Cl stb.) azok vagy molekulákká egyesülnek, vagy reakcióba lépnek az elektródtérben levő anyagfajtákkal.
A fémek és a hidrogén mindig a katódon, az oxigén vagy a savmaradék az anódon válik ki.

Például HCl oldatban, grafit elektródok segítségével, végbemenő elektrolízis során a következő folyamatok játszódnak le:

    - a katódon: K(-): 2 H+ + 2e− → H2 (redukció)
    - az anódon: A(+): 2 Cl− → Cl2 + 2e− (oxidáció)

A víz elektrolízise során a katódon mindig hidrogén, az anódon pedig oxigén keletkezik, 2:1 arányban.

Törvényei
Az elektrolízissel Faraday kísérletezett. Az egyik kísérletében sorba kötött három elektrolitet, mindegyik különböző koncentrációjú, s hőmérsékletű volt. A kísérlet végén azt figyelte meg, hogy az elektródokon lerakódott anyagmennyiség mindegyiknél ugyanannyi volt. Ebből azt a következtetést vonta le, hogy az elektrolízis sebessége nem függ az elektrolit koncentrációjától vagy hőmérsékletétől. Ez az elektrolízis első törvénye. Egy másik kísérletében azt vizsgálta, mi történik akkor, ha különböző áramerősségekre, s mindig t ideig végzi az elektrolízist. Empirikus vizsgálataiból arra következtetett, hogy a lerakódott anyagmennyiség, m ~ I vel. Utána állandó áramerősségen, s különböző ideig végezte a kísérleteket, s arra következtetett, hogy m ~ t. Matematikailag úgy foglalhatjuk össze ezt a két következtetést, ha azt írjuk, hogy m = K I t, ahol K az anyagra jellemző elektrokémiai egyenérték. Faraday törvényével is lehet számolni: n = \frac{It}{zF} ahol n a mólok száma, I az áramerősség, z az ion töltése, F pedig a Faraday-állandó.
Ezüst-kolloid
Ez a lap egy ellenőrzött változata részletek megjelenítése/elrejtése
 
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az ezüst-kolloidot vízben feloldott (kolloid állapotú) ezüstrészecskék alkotják.

  • Mikrobaölő szer, amit a múltban sebek, égések kezelésére használtak a fertőzés megelőzésére. Az ezoterikus gyógyászat egyes képviselői szerint jótékony hatású táplálékkiegészítő. Mások azt állítják, hogy igen erős antibiotikum,[1] aminek veszélytelen a fogyasztása, bár ez vita tárgyát képezi az argiria veszélye miatt,[2] ami a bőr permanens kékes vagy szürkés elszíneződése.

Egyes ezüstöt tartalmazó termékek sokáig, nagy mennyiségben való bevitele valóban argiriát okozott egyesekben,[3][4][5][6] ám a normálisnak tekintett szintű ezüstbevitel esetén az argiria veszélye alacsony[forrás?].
Fogyasztás előtt érdemes tudni:
Alkalmazásai

Az ezüst-kolloid az ivóvizet hosszú időn keresztül iható állapotban tartja.[1] Az ezüstöt már 100 évvel ezelőtt is használták helyi fertőtlenítőszerként kisebb égési sebek kezelésére.[7] Igazolták, hogy a kolloid ezüst 5 ppm (milliomodrész) fölötti koncentrációban több fertőző baktériumot képes elpusztítani.[8]

Az ezüst-kolloid az ezüst magas hővezetése miatt hűtőpasztának is kiváló.
Vitatott hatása
Táplálékkiegészítő

Az ezüst-kolloid a használatát támogatók állítása szerint táplálékkiegészítőként javítja egészségi állapotukat, közérzetüket és (többek között) megvédi őket a megfázástól és az influenzától. Ezeket az állításokat nem támasztja alá tudományos vizsgálat, a modern orvostudományt követő orvosok többsége sem fogadja el.
Terminológia

Magát az „ezüst-kolloid” kifejezést sok forgalmazó pontatlanul tünteti fel termékein, amik valójában ezüstvegyületeket, vagy fehérje-ezüst vegyületeket tartalmaznak. A valódi ezüst-kolloidban az ezüst feloldott, apró, fémes részecskékből áll.
Elkészítése

Az ezüst-kolloid termék körüli bizonytalanságot növeli az a tény, hogy több gyártási módszer létezik, amik jelentősen különböző végtermékekhez vezetnek, amiket mégis mind „ezüst-kolloidnak” neveznek.
Ezek közé a módszerek közé tartozik többek között:
az ezüst elektrolizálása (a manapság leggyakrabban használt módszer)