OlimpiqStemxcell SXC 175% -175%SL -200%
Cukorbetegeknek kifejlesztve SXC SL
Cardio Flavin7 termékek szív és érrendszer
Agyi Funkciók javítása Flavin7 Smart
Nano Silver gép / Ezüst kolloid készítés házilag!
Ezüst víz - Crystal Sylver
Shiitake gomba -ideg és -immunrendszer
Flavin7 Jubileum ital hidrogénnel dúsítva!
Flavin7 bioflavonoid ital
Flavin7 premium ital Legerősebb flavonoid
Medicannabis több mint hatvan gyógyhatású ...
Vitaminok gyermekeknek
Slim és Wellness Cffee
Természetes őssejt szaporítás ,cikk/infó
OlimpiqStemxcell English
Édekességek információk
Fórum
Webáruház

Új felfedezés , új lehetőség a természetes őssejtszaporítás! 

Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat..

1. Nem gyógyszer, de hatása messze túlmutat minden eddigi készítményen.
Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra ,hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga
tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

olimpiqstemxcell2. A kutatások középpontjában ma a felnőtt őssejtek állnak. Minél több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek. Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A test saját magát tartja karban és optimális egészségi állapotba hozza. A több őssejt jobban segíti a felépülést. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.
olimpiqstemxcell
3. A felnőtt őssejt: A felnőtt vagy szöveti őssejt a csontvelőben keletkezik, és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. A kor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken. Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamati fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképesége javulhat.
4. Az őssejt felhasználásával?
- Nem csak szerveket, hanem egyéb szöveteket sőt csontot is képesek megújítani.
-A porckorongot alkotó gélszerű anyag is előállítható. (Pl. porckorong elfajulás)
-Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni.
-Visszanyerhető illetve javítható a látás.
-Sikeres máj, szívizom és leukémia kezelések.
-Kezelhető a cukorbetegség.


 

Az őssejt olyan sejt, amely bármilyen más funkciójú sejtté képes átalakulni.


Más néven "mindenre képes" sejteknek is nevezzük őket.
A fogantatás után az embrió még ilyen ?mindenre képes? sejtekből áll. A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek differenciálódnak, kialakulnak belőlük az ideg-, izom-, csont- és bőrsejtek. Marad azonban kis számban pár át nem alakult "mindenre képes" sejt.

Kétféle őssejtet ismerünk: felnőtt és embrionális.
A felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni (elkülöníteni).

Új felfedezés!

Az őssejt kilép a csontvelőből és bekerül a véráramba. Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik.

Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket.
Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez, ha lehet a legkevess károsodást elszenvedve, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni.
Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.

Első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, amelynek igazán rendkívüli tulajdonságai vannak.
Elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését. Az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását. Illetve erősíti az immunrendszer különféle funkcióit.Egy órán belül legalább 50%-al több őssejtünk lehet!

 

Az őssejt szint a legjobb jelző

Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér. Az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Az őssejt szint a legjobb jelzője az egészségnek. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a diabétesz, stb. Jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk, és ez érvényes mindenre a szervezetben. Minnél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.

Az elmúlt évszázadok kutatásai alapján az bizonyossággal kijelentheto, hogy az ossejtek szervezetünk "mindenhatói".

Új fogalom: őssejttáplálás- őssejt védelem
A VILÁG 5 PONTJÁRÓL.
Kutatóink több száz bevizsgált anyag közül a föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket.
 

Az orvostudomány az utóbbi években az őssejt kutatásnak szenteli figyelmét, s nem véletlenül, hiszen az emberi regenerációs medicinában jelentős áttörések várhatók az őssejtek segítségével. Az őssejt az egyetlen sejt, ami a szervezetünk megújulását segíti, és ez az egyetlen sejt, ami minden más sejtté át tud alakulni.
A világ valamennyi élőlénye szervezetében termelődnek őssejtek, hiszen nélkül minden emlős el is pusztulna. Az emberi szervezet mintegy kétszáz sejtfajtából áll, és az őssejtek azok a kezdeti sejtek, amelyekből bármelyik kifejlődhet. A csontvelőben keletkezik, és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában.
Minél idősebbek leszünk az őssejtek termelődése annál inkább csökken. Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára többrétű, azaz bármilyen más sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai fokozódhatnak, illetve szerveink csökkent működőképessége javulhat.
Minél több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek.
Ezt a jelenséget, napjainkban fedeznek fel. A több őssejt jobban segíti a felépülést. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes megújulási szisztémáját, mely segítségével fenntarthatják az egészséges állapotot.

Az őssejtek fajtái

Az őssejt kétféle típusát különböztetjük meg: felnőtt és embrionális. A felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből elkülöníteni.

Minden szervünkben találhatóak őssejtek, de a legnagyobb mértékben a csontvelőben (mind a vörös mind a sárga csontvelőben) található.

Klinikailag igazolt, hogy az őssejt szám növelésével, működésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat. Minél több az őssejtet juttatunk a szervezetbe, annál jobb az egészségi állapot.

Az OLIMPIQ StemXCell őssejtkapszula elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését és az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását. Nem gyógyszer, de hatása messze túlmutat minden eddigi készítményen. Az őssejt kilép a csontvelőből és bekerül a véráramba, majd speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja annak osztódási képességét és az őssejt másolatát továbbküldi, miközben ő maga beépül és a szerv sejtjeivé válik.

Kinek ajánlott?

Porckorong elfajulás:A panaszt sikeresen megszüntető kezelést segíti az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula az étrend kiegészítésben. Ezek az őssejtek lényegében bármely sejttípussá át tudnak alakulni, elősegítve az új porc létrejöttét.

Az őssejt a szervezetbe a porckorong anyagát alkotó gélszerű anyaggá alakul ezzel elősegíti a minél előbbi regenerációt. Az így keletkezett porc ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik majd, mint az eredeti. Mivel az őssejtek nem idegen szervezetéből származnak, az immunrendszer nem fogja őket kilökni.

A beteg szervezetbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 75%-kal növekszik. Az őssejt terápia egyaránt regenerálja a hibás szervezetet, és ezzel csökkentheti a fájdalmas tüneteket. Az őssejtterápia megoldást jelenthet a porckorong elfajulásra.

Kezelhető lehet a cukorbetegség:
Napjainkban egyre több embernél diagnosztizálják a hazánkban közel 800 000 embert érintő cukorbetegséget. Az orvosi statisztikák szerint a cukorbaj vagy cukorbetegség – latin nevén diabetes mellitus, népbetegség, amelynek 2 válfaját, az 1-es típusú inzulintól függő és a 2-es típusú inzulintól nem függő válfaját különböztetik meg.
Az 1-es típusú gyermek- vagy serdülőkorban lép fel, s ilyenkor a szervezetben kevés az inzulin, vagy egyáltalán nincsen. Az egyes típusú cukorbetegség úgy alakul ki, hogy a szervezet valami miatt elpusztítja a hasnyálmirigyben található inzulintermelő beta sejteket. Ennek hatására az inzulintermelés leáll.
A 2-es típusú cukorbetegség esetében a termelés nem áll le, de az inzulin elveszíti a szövetekben a hatékonyságát.

Emberi embrionális őssejtekről sikerült kimutatni, hogy inzulintermelő hasnyálmirigy-sejtekké alakíthatóak,
tehát az őssejtterápiával regenerálhatóvá válhat az egyes típusú cukorbetegség. A szakemberek azt
mondják, hogy emberi embrióból kinyert őssejtekből a hasnyálmirigy sejtjeihez hasonló sejteket sikerült
létrehozniuk, amelyek inzulint termelnek, amelynek eredményeként az ezzel a problémával szenvedők
döntő többsége már nem szorult külső inzulinpótlásra a terápiát követő egy éven belül.
A megelőzés és a már kialakult cukorbetegség kezelése egyaránt fontos, a vizsgálatok alapján a magasabb
őssejtszám hatékonyabb regenerálódást eredményez.

Megoldás lehet az Alzheimer kór és Parkinson kór esetén:
Idősödő társadalmunkban egyre nagyobb problémát jelentenek az olyan idegrendszeri megbetegedések, mint a Parkinson-kór, az Alzheimer-kór az idegsejtek fokozatos, lassú vagy egyidejű, gyors pusztulása felelős betegségek.
Egyre közelebb kerülünk az agyi betegségek gyógyításához őssejtek útján. A Parkinson-kór, Alzheimer kór tünetein sokat lehet javítani az őssejtterápiával. Az őssejtek idegsejtté is alakulhatnak, többek közt a mozgás irányításáért felelős idegi ingerületátvivő anyagot termelő idegsejteké. A betegek önálló táplálkozásra és járásra képtelenekké váltak, néha teljesen mozdulatlanok, máskor egész testük remeget kontrollálhatatlanul.Az őssejt fokozás után ismét tudtak állni, járni és enni, a remegés is megszűnt, tehát gyakorlatilag újra képessé váltak megbirkózni a mindennapi élettel. Sokkal célszerűbb megvédeni, mint elérni, hogy az őssejtek idegsejtekké alakuljanak és összekapcsolódjanak a meglevő neuronokkal. Egyik legfontosabb célunk megőrizni a szervezetünk egészségi állapotát akkor, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük. Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító termék segítséget nyújthat ebben. Az évezred új természetes gyógyászata az őssejtterápia.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, alzheimer kór, parkinson kór
Egészen a 90-es évekig érvényes volt az a tudományos tétel, amely szerint a felnőtt idegrendszerben nincsenek újonnan születő idegsejtek, illetve nincsenek meg a pótlásukhoz szükséges őssejtek. A felnőtt idegi őssejtek felfedezése azonban nagyban hozzájárult a probléma megoldásához.
Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér és az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Minél több őssejt van a vérben, annál könnyebb a szervezetnek a hibákat kijavítani. Ez a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel.
A test saját magát tartja karban és optimális egészségi állapotba hozza műtéti beavatkozás nélkü

Segítségével kezelhető lehet a szklerózis multiplex és különböző idegrendszeri problémák:
A betegség elnevezése a multiplex (többszörös) heges (szklerózis) területektől származik, amelyek a sok demielinizációs (elpusztult velőshüvelyű) foltot érzékeltetik. A szklerózis multiplex idegrendszeri panaszai és tünetei meglehetősen sokrétűek, még az orvosoknak is problémát okoz a kezdeti stádiumban való felismerése.

A sejt pusztulást rengeteg típus betegség okozhatja, melyeknek regenerálását elősegítő folyamat az őssejtterápia. A szklerózis multiplex olyan betegség, amelynek során az axonok körüli velőshüvely-borítás részlegesen elpusztul, így különféle és súlyos idegrendszeri problémát okoz. Sikeresen pótolták a súlyos betegség miatt elpusztult sejteket az agyban őssejtekkel.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, szklerózis multiplex
Kutatóink több ezer bevizsgált anyag közül a föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket ahhoz, hogy megtalálják az igazán megfelelő természetes őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszulát, mely étrend kiegészítésben is nagy segítségünkre szolgál.
Az idegszövetben két alapvető sejttípus van az idegsejtek és a támasztósejtek. A velőshüvely fontos szerepet játszik testünkben az elekromos ingerületek továbbításában. A környéki idegrendszerben a velőshüvelyének kialakításában speciális sejtek vesznek részt, melyek őssejtterápia segítségével az
elhalt idegpályák regenerálhatóak illetve újraképződhetnek.

Különböző hepatitis vírus fertőzések leküzdésére:
A hepatitisz vírus fertőzések a máj valamely gyulladásos megbetegedése következtében alakul ki, leggyakrabban vírusfertőzés okozza megjelenését. Legfőképp a májat támadja és májgyulladást okoz. Túlnyomórészt az A-tól az E-ig megjelölésű vírusok fertőznek a leggyakrabban. Más okból kifolyólag is megkaphatjuk a fertőzést akár gyógyszerektől, parazitáktól, illetve az alkohol drasztikus fogyasztása következtében. Az őssejtek megoldást nyújthatnak ezen a téren is. Az OLIMPIQ StemXCell őssejt szaporító, őssejt fokozó kapszula termék egy speciális készítmény, amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, hepatitis
A vírus egyik alfaja képes több százmillió ember megfertőzésére évente, ennek következménye képpen még milliós nagyságrendű a halált okozhat.

A hepatitisz vírus vérrel és szexuális úton terjedhet. A vírus vizsgálata elég bonyolult mivel a viselkedése megváltozik a testen kívül. Őssejtterápia segítségével leküzdhető lehet a hepatitis vírus fertőzések egyes típusai. A hatóanyag szervezetbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 50%-kal növekszik. Az őssejtek egyik célja megszűntetni a tüneteket, a fáradtságot, izomfájdalmakat, rossz étvágyat stb.

Vakság és idegi bénulás:A szemünk az érzékszerveink közül a legfontosabb. Azt gondolhatnánk, hogy szemünk a legnagyobb biztonságban van és védett a külső behatásoktól. A vakság okának kialakulásához nagyban hozzájárult a munkahelyi balesetek aránya, amiért a látó idegek felelősek. Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula hatása révén a látásért felelős érzékszervünk működését javíthatjuk. A vakság megelőzése mindannyiunk fontos célja a világ teljességének megismerése elképzelhetetlen a színek nélkül. Látás romlása esetén a szemünkbe jutó fénysugarak aránya nem megfelelő ez által nem tudja azt a képet „sugározni” ami valóságban a szemünk elé tárul. A szaruhártya különböző elváltozásai is romláshoz vezethet, de túlnyomórészt az idegsejtek sérülése okozhatja.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, vakság, idegi bénulás
Az őssejtek segítségével visszanyerhető illetve javítható a látás. A sérült idegsejtek helyre állíthatóak az őssejtterápia segítségével. Addig nem is foglalkozunk a látás problémával, míg önmagunk meg nem tapasztaljuk, milyen hatalmas érték is a külvilág érzékelésének ez a formája ezért előzzük meg az esetleges látás problémákat az
OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító étrend-kiegészítő segítségével. Az időben diagnosztizált látáskárosulás regenerálható. A termék célja megőrizni a szervezetünk egészségi állapotát a legkisebb energia befektetésével.

Használható izomsorvadás javítására:
Az izomsorvadás a mozgató idegrendszer különböző pontjaira mért behatás útján keletkezik. Általában két főcsoportját különböztetjük meg.
Ha a bántalom a mozgató pályájának bizonyos központi szakaszát illeti, úgy kiterjedt, de egyszerű sorvadás lép fel, míg ha a bántalom a mozgató pályák környékén jelentkezik elfajulásos sorvadás áll elő.
Az izom rostok elfajulása csökkenti a teherbíró képességet. Mindennapi tevékenységünk elvégzésében is komoly gondokat okozhat.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, izomsorvadás
Orvosolható a fájdalmas villamos energiával való beavatkozással vagy rábírhatjuk szervezetünket a minél előbbi regenerálásra az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula segítségével. Mint számos más probléma az izomsorvadás is korunk növekedésével egyre valószínűbbé válik a betegség kialakulása, ami a vázizomzat sorvadásához vezet.

Oxigénhiányos problémák regenerálására:
Fontos kötelességünk az oxigénhiányos állapot megelőzése. A szervek működéséhez oxigén és energia nélkülözhetetlen, ha nincs ezekből a fontos összetevőből, a szerv csökkenti működését, vagy fokozott igénybevétel esetén felléphet fulladás.
Különböző helyeken okozhat tüneteket izomban, vesében, agyban, érzékszervekben, vagy akár a bőrünkön is. Az erek szűkülése következtében kevesebb vér áramlik így az oxigén is kevesebb ez által csökken a test teherbíró képessége.
Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai nagymértékben megemelkednek, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhat. A szívinfarktus esetén fellépő oxigénhiány nagyban befolyásolja a szívizom állapotát.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, oxigénhiányos
Esetenként szívizomzat egyes részeit is tönkreteheti. A szívizomzat sérülésének mértékétől függ a rokkantság vagy halál. Minél nagyobb mértékben pusztul el a szívizom, annál valószínűbb a tartós rokkantság vagy halál bekövetkezése. Fontos megőrizni szervezetünk egészségi állapotát akkor, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük.

Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula egy speciális készítmény, amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben. Segítsünk a testünknek a regenerációban őssejtterápiával

Szívinfarktus után:
A szívinfarktus oxigénhiány következtében létrejött szívizompusztulást jelent.
A koszorúerekben lerakódott meszes plakkok szűkítik a szív ereit, és kb. 90%ban a szűkületben vérrög alakul ki, mely teljes elzáródást okoz. A súlyos szűkület vagy a teljes elzáródás miatt a szívizomsejtek vérellátása kórosan lecsökken. Ha ez a folyamat hosszú ideig tart, a károsodás visszafordíthatatlanná válik, s kialakul a szívinfarktus.
A szívinfarktus már nemcsak időskori betegség. Manapság egyre több, korábban jellemzően időskori elváltozásnak tartott betegségről derül ki, hogy egyre fiatalabb életkorban jelentkezik és kialakulásának gyökerei a gyermekkorra nyúlnak vissza. A sejtek a sérülés helyére vándoroltak, ahol új izomsejtek és vérerek képződését idézték elő.
A legújabb kutatások szerint több szövetfajta is képes megújulni, az idegszövet saját és csontvelői őssejtekből, a porc- és csontszövetek kötőszöveti őssejtekből, a sérült máj szintén kötőszöveti őssejtekből áll. Az oxigénhiány következtében elhalnak a szívizom bizonyos területei. Az említett kutatások során szívizomsejteket és vérereket figyeltek meg, ekkor az elhalt szívizomszövet révén megállították az egyébként kóros átalakulás folyamatát, vagyis a sejtek további pusztulását.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, szívinfarktus
Szívinfarktus során egy hirtelen akadály képződik valamelyik szívkoszorúérben, és emiatt friss vér és oxigén nélkül maradnak az elzáródás mögötti szövetek, fontos szerepet töltenek be a szív fejlődése során: biztosítják egyrészt a szív kötőszövetes vázát, valamint a szívizmot ellátó erek falát képezik. A megfelelő vastagságú szívizomszövet kialakulásában is fontos szerepet játszanak.
Az őssejtterápia és az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula valamint a Flavin7 javíthatja a szívműködést, valamint vastagíthatja a kamrák falát is, ugyanis a sejtek a sérülés helyére vándorolhatnak, ahol új izomsejtek és vérerek képződését idézhetik elő.

Sikeres máj, szív -és érrendszeri kezelések:
Az újdonság a terápiában az, hogy nem csontvelőből származó őssejteket alkalmaznak, hanem a szervezetet ösztönzik, bírják rá, hogy őssejteket termeljen és a véráramból bármely sejtünket helyettesítse.
Az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését és az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha megfelelő mennyiségben tartalmaz szervezetünk őssejtet, biztosak lehetünk abban, hogy szervezetünk nem okozhat meglepetéseket. A máj megbetegedése esetén a legkézenfekvőbb megoldások egyikéhez tartozik az őssejtterápia, mely elősegíti a hiányzó sejtek pótlását. Szívinfarktus esetén oxigén hiány lép fel a szervezetben, ezáltal sérülést szenvednek a szív izmai is, melynek regenerálódó képességét ösztönzi az őssejtek jelenléte.
Érrendszer :
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, máj, szív, érrendszer, őssejt szaporító

Az emberi testet erek hálózzák be, melyek egészséges állapota létfontosságú a többi szervünk helyes müködésének tekintetében is.
Megóvása elengedhetetlen élet minőségünk fentartása érdekében. Ma magyarországon minden nyolcadik percben meghal egy ember szív -és érrendszeri problémában. Ezért több mint 60%-ban saját táplálkozásunk a felelős. Az egyik legfontosabb ér hálózat a szív környékén található melynek regenerálására az őssejt kiválóan alkalmas.

A Flavin 7 étrend-kiegészítő segítségével csökkenthető az érrendszeri megbetegedések kialakulásának lehetősége.

Mozgásszervi problémák javítására:
Szerte a világon emberek milliói küzdenek derékfájással. Magyarországon is a lakosság jelentős része már megtapasztalta ezt az igen kellemetlen jelenséget. Egész fiatalon is jelentkezhet nem csak az idősebb korosztály problémája napjainkban, mely társulhat nyaki vagy esetenként gerinc fájdalmakkal is.
A mozgásszervi problémák kialakulását eddig rendszeres sportolással vagy életmódunk megváltoztatásával tudtuk megelőzni. Most már segítségünkre lehet a természetes őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula és védő készítmény az OLIMPIQ StemXCell jóvoltából.
A mozgásszervi problémák kialakulásához nagyban hozzájárul a rossz tartás, az ülő és fizikai munka, egyaránt sőt még huzat is okozhatja. A fájdalom akár hetekig is elhúzódhat, és nem vehetjük biztosra végleges elmúlását. Rohanó életünk az egyik legfőbb kiváltó oka. Kezelésének elmulasztása esetén tartási problémák is kialakulhatnak. Gyakran ki alakulhatnak a tünetek huzamosabb pihenés vagy fekvés következtében. A közérzetünkre és az életminőségünkre is káros hatással van az állandó fájdalom érzete.
Testünk megfelelő egészéhez fent kell tartanunk az egyensúlyt,
amint valami rendellenesen kezd működni valószínű, hogy hatással
lesz más szervünk működésében is, ebben van nagy segítségünkre az őssejt.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, mozgásszervi problémák

Bármilyen sejté képes átalakulni ez által ki tudja javítani a fellépő problémákat. A hatékony építkezéshez nélkülözhetetlen a megfelelő építőanyag.

A tápanyag bevitele nem elegendő a szervezet képtelen ellátni a testet ilyenkor nagy segítségünkre lehet az OLIMPIQ StemXCell őssejt szaporító kapszula, őssejt fokozó étrend-kiegészítő. Ha időben megtörténik a tünet felismerése az őssejtterápia segítségével, megszabadulhatunk a mindennapi elviselhetetlen fájdalmak érzetétől.

Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni:
Egy kutatócsoport génterápiás eljárás keretében hasnyálmirigysejtekké alakította a májsejteket, ami egy igen bonyolult folyamat eredményeként született meg. Az így másként fejlődő sejtek a hasnyálmirigy egyéb olyan hormonjait termelték, melyek elősegítették a vércukorszint helyes működésének beállását, az őssejtterápiával rá lehet bírni a májsejteket az inzulintermelésre.

Az eddigi módszereknél további gyógyszeres kezelésre volt szükség, de a OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula termék elősegítheti hogy az inzulint saját sejtek termeljék meg, így forradalmi áttörést hozhat. A hasnyálmirigy problémáinak felismerése csak a betegség előrehaladott állapotában lehetséges, így az őssejtterápia korszerűen segíthet a hasnyálmirigy problémáinak megelőzésében.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, hasnyálmirigy
A hasnyálmirigy gyulladásos megbetegedései más szervek működésére is kihatnak, légzési rendellenesség és szív különböző betegségei, bélelzáródás illetve veseműködési zavarok alakulhatnak ki.
A kialakult hasnyálmirigy gyulladás a vérnyomás leesése következtében szédüléssel, tudatzavarral és eszméletvesztéssel járhat, így életveszélybe kerülhet a beteg. Rohanó világunkban különösen fontos az emésztőrendszer megfelelő működése, hiszen a mintegy húszféle emésztőenzim termelését a hajnyálmirigy egészségét az őssejtterápiával biztosíthatjuk.

Visszanyerhető illetve javítható lehet a látás:
A látás javítása mindannyiunk fontos célja a világ teljessége elképzelhetetlen a színek nélkül. A hiányzó enzimek termelésére megoldást nyújthat az őssejtterápia. Látás romlása esetén a szemünkbe jutó fénysugarak aránya nem megfelelő ez által nem tudja azt a képet „sugározni” ami valóságban a szemünk elé tárul. A szaruhártya különböző elváltozásai is romláshoz vezethet, de túlnyomórészt az idegsejtek sérülése okozhatja.
Az őssejtek segítségével javítható a látás, ugyanis a sérült idegsejtek helyre állíthatóak az őssejtek segítségével.
őssejt, őssejtterápia, flavin7, Olimpiq, OLIMPIQ StemXCell, őssejt szaporító, őssejt fokozó, kapszula, látás javítás
Addig nem is foglalkozunk látás problémával míg önmagunk meg nem tapasztaljuk, milyen hatalmas érték is a külvilág érzékelésének ez a formája ezért előzzük meg az esetleges látás problémákat az OLIMPIQ StemXCell őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula termékeivel saját őssejtjeink segítségével. Időben észre vett látáskárosulás regenerálható. A termék célja megőrizni a szervezetünk egészségi állapotát a legkisebb energia befektetésével.